Èxit en el Carnaval 2010

Aquest dissabte 27 de febrer l’esplai va realitzar la darrera activitat de Carnaval 2010.

Han estat dos mesos de feina intensa i d’una dedicació exclusiva de tots els membres de l’esplai; monitors i monitores, infants i joves i les famílies.

Ara, l’equip de monitors/es ens sentim satisfets de la feina feta i de l’èxit en la participació de tothom en totes i cadascuna de les activitats que engloba el carnaval.

L’esplai va participar a la Rua de Carnaval amb dues comparses i amb un total de 206 persones disfressades de trencaclosques. Unes disfresses realitzades entre els infants i joves, les famílies i l’equip de monitors/es. El divendres 12 l’esplai va estar, com tots els anys, en l’animació infantil de l’anunci del carnaval amb el suport de moltes famílies. El dissabte 20 els infants i joves de l’esplai van estar en l’enterrament del Carnestoltes amb la seva sardina. En aquest acte van assistir també moltes famílies de la comparsa de l’esplai.

Per últim, aquest dissabte 27 de febrer, l’esplai va dur a terme el berenar de carnaval per celebrar l’èxit de participació. Es va fer un passi de fotos que després es va regalar a tots els participants del carnaval.

Des de l’equip de monitors i monitores de l’esplai volem agrair, una vegada més, la confiança de les famílies en les activitats de l’esplai i la participació dels infants i joves.

Esperem que el proper any ens tornem a trobar!!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

One thought on “Èxit en el Carnaval 2010

  • 23 de març de 2010 at 20:40
    Permalink

    Som els millors avera qui ens guanya

    Reply

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *