Un dissabte especial

El passat dissabte 27 de març va ser el darrer dia d’activitat del segon trimestre a l’esplai. Va ser un dissabte molt especial que els grups van celebrar amb activitats molt divertides.

Els més petits van participar en l’acte commemoratiu del 125è aniversari del naixement de Pere Dot que porta a terme l’associació Amics de les Roses .  L’acte presidit pels Gegants de la ciutat, va començar amb la plantada de quatre rosers Nevada, varietat creada per Pere Dot  l’any 1927.  Els nens i nenes de l’esplai van llegir diversos poemes. Per acabar, van fer tallers i van menjar xocolata. Aquí podeu veure les fotos.

Els més grans de l’esplai van rebre la visita de dos amics de l’esplai integrants de l’associació de Pallassos Sense Fronteres. Aquesta visita forma part del projecte de joves d’aquest curs sobre el voluntariat i que vam explicar en un article anterior.

Al llarg de la tarda els joves van poder escoltar les experiències viscudes en les visites d’en Carles i en Roger a altres païssos i veure algunes fotos. Els joves i els monitors/es van estar encantats i estan molt agraïts.

A continuació podeu veure algunes de les fotos d’aquest dissabte especial per tot l’esplai.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *