Firajoc 2010

El passat cap de setmana dels dies 7, 8 i 9 de maig va ser la Festa de la Primavera a la nostra ciutat. En el marc de la Fira Comercial es va realitzar, una vegada més, el Firajoc en el parc Nadal. En aquest espai es van fer moltes activitats a càrrec dels esplais de la ciutat i d’altres entitats juvenils.

L’esplai va estar present durant el matí del dissabte en l’espai de Jocs Gegants en Família fent activitats pels infants, joves i adults. Van ser dues hores de molta participació en les activitats proposades com el Tangram, Mikado, Awelé i el Tres en ratlla.

L’equip de monitors i monitores estem molt contents d’haver participat en una mostra d’entitats infantils i juvenils com aquesta amb un gran èxit de participació.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *