Premi al Voluntariat

El passat dimarts 25 de maig de 2010 es va dur a terme el plenari anual del Consell Assessor de la Fundación Esplai a Madrid on van participar més de 70 de representants de la vida política, social, acadèmica i empresarial del país. Es va debatre sobre el paper dels ciutadans i ciutadanes en l’actual context de crisis econòmica.

A l’acte va ser present el Secretari General de Política Social del Ministeri de Sanitat i Política Social, Francisco Moza, el president de Fundación Esplai, Josep Gassó, el diputat en el Congrés, Carles Campuzano, i Ramón Jáuregui, eurodiputat del PSOE. També van estar present Joan Subirats, catedràtic de Ciència Política de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Al finalitzar es va fer entrega dels distintius de reconeixement del Voluntariat de Fundación Esplai en els quals es reconeix la trajectòria i dedicació voluntària a projectes socials de l’esplai Diversitat Lúdica. En la modalitat de joves, es va fer entreda l’Àlex Ramos Baz, jove voluntari de 18 anys de l’esplai per la seva implicació en el projecte de Connecta Jove.

La Mireia i l’Àlex s’ho van passar força bé a l’acte i van poder compartir experiències amb altres joves i representants d’entitats.

Moltes felicitats!

Aquí podeu trobar més informació sobre l’esdeveniment.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *