Èxit en les activitats d’estiu 2011

Demà divendres 9 de setembre finalitzaran totes les activitats d’estiu que l’Esplai  ha realitzat durant els mesos de juny a setembre. Totes les activitats han estat un èxit amb una participació entorn als 450 infants i joves diferents entre el Casal d’Estiu, Colònies i Casal de Setembre.

Les valoracions per part de les famílies, de l’equip de monitors/es i dels propis infants i joves han estat molt positives. Totes les activitats han estat plenes de tallers, excursions i piscina on els infants i joves han pogut gaudir de l’estiu fent noves amistats, potenciar el companyerisme i el treball cooperatiu, conèixer l’entorn més proper i respectar-lo, implicar-se en nous projectes, aprendre entre els iguals i amb els monitors/es, i participar de la vida de la ciutat.

A mode d’exemple es podria citar un projecte molt engrescador que van portar a terme el grup de Team Galaxy (infats de 10 i 11 anys) amb la Ràdio Sant Feliu. El grup preparava cada setmana un tema, es proposaven preguntes i parlaven d’això en directe tots els dimecres del mes de juliol.

D’aquesta manera, des de l’esplai volem agrair la confiança de totes les famílies i esperem que tots i totes ens portem un bon record d’aquest estiu 2011, un aprenentatge, noves amistats i esperem amb il·lusió poder trobar-nos de nou en proper curs 2011-2012.

Tots els que vulguin tenir un recull de totes les fotografies fetes en totes les activitats d’estiu i les gravacions de totes les tertúlies a la ràdio podeu passar per l’esplai amb un dipositiu USB del 17 al 28 d’octubre.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *