Els joves fan de dobladors de pel•lícules!

Fa unes setmanes, el grup de joves va realitzar un taller de doblatge de pel•lícules en català, l’objectiu d’aquest taller va ser apropar els diversos registres audiovisuals del català als joves, convertint-los en dobladors d’escenes triades de pel•lícules o documentals de temàtica social.

Les escenes doblades pels mateixos joves van ser de llargmetratges com Psicosis, d’Alfred Hitchcock, un documental en versió valenciana i una escena dels dibuixos animats Hello Kitty.

Aquest taller va ser possible gràcies al Francesc Fenollosa i Ten, tallerista i doblador professional que posa la veu al Follet Tortuga de Bola de Drac, en la versió valenciana. Els joves i els monitors vam quedar encantats de la motivació i el clima que el Francesc va crear al taller, va ser un matí carregat de concentració i diversió!

L’experiència de doblar escenes audiovisuals va ser quelcom nou tant per joves com pels monitors i hem de dir que va ser molt interessant escoltar i reflexionar al voltant de la gran desconeguda per un mateix: la pròpia veu.

Aquí us deixem alguns vídeos d’èxits i de preses falses.

Aquí la resta dels vídeos

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *