Lliurament de diplomes al Centre Connecta

El primer trimestre del curs 2011-2012 ja ha acabat al Centre Connecta i per celebrar aquest període d’inici de curs vam celebrar el passat 16 de desembre l’entrega de diplomes trimestral. Volem celebrar tots junts que hem passat de trimestre i que estem aprenent conjuntament, a més, podem aprofitar per conèixer als companys/es dels altres cursos, i menjar una miqueta (però sense fer excessos!!!).

Va ser un èxit. Vam estar els dos cursos de matins, dinamitzats per la Cristina, i els dos cursos de la tarda, dinamitzats pel Daniel. L’acte va començar amb la presentació i breu explicació de l’Iván, president de l’esplai, sobre els projecte i la celebració del desè aniversari d’aquest. Seguidament va parlar el regidor de Noves Tecnologies, en Manel Carrión, el qual va estar molt interessat en el seguiment del nostre projecte. Tot seguit vam començar l’entrega de diplomes. Primer van anar a recollir els diplomes els i les alumnes del curs d’iniciació, desprès els dos cursos de nivell mitjà i per finalitzar el curs de nivell avançat. Com a cloenda vam fer una foto de grup i vam fer un berenar per començar amb els excessos de les festes.

L’ambient tan familiar que es respirava ens va deixar amb el regust dolç que les coses van bé i que els i les alumnes es respecten, i s’estimen. Esperem que puguem seguir així en la resta d’entregues que ens queden, però sempre partint amb els nostres coneixements sobre informàtica.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *