Ja ha començat el carnaval!

Ahir dissabte 28 de gener vam començar a l’Esplai la preparació del Carnaval d’aquest any 2012. Va ser una tarda molt divertida, amb un gran èxit de participació. Vam començar a les 16 hores i l’escola Nadal estava plena de gom a gom fins a les 19 hores. Hi havien 4 grups d’infants i joves i gran nombre d’adults que omplien tot el menjador de l’escola.

Tal i com es va explicar en la reunió per tots els membres el principal objectiu de la participació de l’Esplai al carnaval és gaudir amb els amics i amigues, compartir estones molt divertides, ballar i riure. Ahir va ser un clar exemple i vam començar a aconseguir el proposat.

Ahir es va ensenyar ball el  que ja podeu assajar, escoltar la  cançó o visualitzar vídeo el  de la cançó.

Visca el carnaval!

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *