Correfoc de Santa Eulàlia

El passat 12 de febrer, la nostra colla de diables “Petardons i Petardones de Can Calders” i els nostres companys/es tabalers “Els Tronats” vam assistir al correfoc de les festes de Santa Eulàlia a Barcelona.

A primera hora de la tarda del diumenge ens vam presentar a la plaça Sant Miquel per anar berenant i agafant forces pel correfoc, on també vam poder conèixer altres companys/es de les colles participants. Mentrestant, Els Tronats estaven a la convocatòria de tabalers a la Font de Canaletes per anar tots els tabals junts fins al punt d’inici.

El correfoc va començar amb una mica de retard, però, tot i el fred que feia a Barcelona, l’espera va ser merescuda. Vam fer un primer tacte passant per un bonic passadís interior a l’Ajuntament per iniciar la petada de manera seguida a la plaça Sant Jaume.

El recorregut era molt bonic, passant per carrers estrets i antics del barri Gòtic fins arribar a la Plaça de la Catedral de Barcelona. Aquí, els tabalers es van ajuntar amb altres colles per fer una interpretació conjunta de diferents peces i els diables van fer la petada final conjunta.

Els Tronats i els Petardons i Petardones estem molt contents i satisfets d’haver participat en aquesta sortida i esperem amb moltes ganes la propera.

Tapeu-vos bé perquè no us cremeu amb les espurnes i prepareu-vos per moure el cos amb el ritme dels tabals. Si algú s’anima a formar part de la colla podeu trucar a l’esplai per demanar informació.

Salut, foc i un bon cop de tabal!

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *