Els Petardons i Petardones de Can Calders actuen a Sant Feliu!

Aquest curs 2011-2012 la nostra Colla de Diables infantils “Petardons i Petardones de Can Calders” celebra el seu 10è aniversari. Per fer-ho, la colla està seguint tot un calendari de correfocs i exhibicions de foc a la ciutat. Avui serà la 3a vegada que surt aquest curs a la ciutat i ho farà col·laborant amb els diables adults en l’enterrament del Rei Carnestoltes.

Els responsables de la Colla de Diables estan molt contents de l’evolució de la colla, de l’entusiasme dels seus membres (infants i joves de 9 a 17 anys) i de les famílies que donen tot el seu recolzament.

Actuaran en el context de l’enterrament del Rei Carnestoltes a partir de les 19.30 hores a la plaça de la Salut, més avall podeu escoltar al Carles Muñoz, dels Diables de la Salut, explicant-t’ho en el programa El Mirall de Ràdio Sant Feliu.

 

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

One thought on “Els Petardons i Petardones de Can Calders actuen a Sant Feliu!

 • 23 d'octubre de 2012 at 23:06
  Permalink

  Al Pol (12 anys) i a un amic els agradaria formar part de la colla de petardons. Què han de fer?

  Gràcies,

  Núria

  Reply

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *