Carnaval 2012, ple d’activitat!

CarnavalAhir dissabte 25 de febrer va finalitzar la festa de Carnaval 2012 a la ciutat de Sant Feliu de Llobregat. Ha estat una setmana plena d’activitats pel Club d’Esplai Diversitat Lúdica. Un any més, el carnaval, ha estat una de les festes amb més volum d’activitat per l’Esplai durant tot el curs. Enguany, ha estat, en tot cas, innovador en alguns aspectes.

El passat divendres 17 de febrer es va fer a la Sala Iberia l’anunci de l’arribada del Rei Carnestoltes a la nostra ciutat. L’Esplai, com a membre de la Comissió de Carnaval, va organitzar una festa molt especial pels més petits amb la companyia d’en Roger Canals. La sala va estar plena de gom a gom! D’aquesta manera es donava la benvinguda al Carnaval a la ciutat per part de l’Esplai, la Comissió de Carnaval i l’Ajuntament.

El dissabte 18 de febrer va ser un dia molt especial per l’Esplai. L’èxit a la Rua de Carnaval va ser el fruit de molts dies de preparació amb els infants, joves, famílies i equip de monitors/es. Al matí, tot l’equip de l’Esplai amb la col·laboració dels joves i algunes famílies es va decorar el camió i es va preparar l’escola Nadal per rebre a tots els membres de la comparsa infantil i d’adults. A la tarda, després de posar-nos molt macos, l’Esplai va sortir a la Rua de Carnaval. Va ser un dia molt especial, de relació i diversió. Tot i que vam guanyar el 3r premi en la categoria Infantil, el més destacat va ser les estones viscudes, els balls, les rialles i el bon ambient entre tots els participants i col·laboradors/es.

Ja podeu veure les fotografies i els vídeos fets en dia de Carnaval.

El dissabte 25 de febrer es va celebrar l’enterrament del Rei Carnestoltes. La festa va començar a la Plaça de la Vila amb un grup d’animació en el qual van ser-hi presents els infants d’Estels i  Mikado de l’Esplai, i totes les famílies. Després d’acompanyar la comitiva de l’enterrament, a la plaça de la Salut ens estaven esperant els Diables de la Salut i els Petardons i Petardones de Can Calders per fer la cremada del Rei Carnestoltes. La Colla de Diables Infantils de l’Esplai s’ho van passar molt bé i van estar molt contents de col·laborar en aquesta part de la festa per primera vegada. Podeu veure les fotografies i vídeos de l’enterrament.

Per finalitzar la festa de Carnaval, l’Esplai va organitzar un berenar per tots els membres de la comparsa i col·laboradors el dissabte 3 de març a les 17.30 hores a l’escola Salvador Espriu. Vam passar una tarda molt divertida recordant els moments viscuts i visualitzant totes les fotografies i vídeos dels diferents moments del Carnaval 2012. A partir d’aquest dia, tots els que vulgueu podreu passar per l’Esplai amb un dispositiu USB per gravar-vos les fotografies i vídeos fets.

En nom de tot l’equip de monitors i monitores de l’Esplai volem donar les gràcies a tots i totes les persones que han fet possible aquesta festa de Carnaval en tots els seus aspectes, agraïnt l’esforç i les ganes dipositades per tothom. Us esperem en el Carnaval 2013!!

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

4 thoughts on “Carnaval 2012, ple d’activitat!

 • 26 de febrer de 2012 at 18:17
  Permalink

  Com cada any va ser genial!!! Ens ho vam passar d’allò més bé!
  Per cert, el proper dissabte es a l’escola Salvador Espriu? No serà a l’escola Nadal?
  Petons i fins dissabte !
  Eva

  Reply
 • 26 de febrer de 2012 at 19:56
  Permalink

  Gracias,gracias y más gracias.Fue algo increíblemente divertido el día de carnaval y toda la preparación de días antes el año que viene repetimos.Gracias Diversitat lúdica!!!!!!!

  Reply
 • 29 de febrer de 2012 at 22:56
  Permalink

  GENIAL AQUEST CARNAVAL!

  Penso que… el tercer premi… bueno podria haver sigut pitjo, no guanyar res…Un premi no te el mateix valor que te lo bé que ens ho vam passar tots. La nostra comparsa, “Units per un somni, Tribu Mapuche” va ser segurament la comparsa mes divertida de totes, la que mes energia transmetia, la mes alegre i la que millor s’ho va passar. Ningú sap el que ens a costat fer aquest tratges, que semblaven fàcils, però no ho eren, lo bé que ens ho passaven pintant, amb la purpurina, contant chapas, aixo va ser l’important, ja que despres lo bé que ens ho vam passar va ser la nostra recompensa.

  Ens veiem el dissabte 3 de Març i fem un ultim ball per tancar el Carnaval 2012 !

  TRIBU MAPUCHE….GENIAL!

  Reply
 • 4 de març de 2012 at 17:47
  Permalink

  Familia! Moltes felicitats per tot plegat, la disfressa genial i les fotos semblen molt divertides, em feu una mica d’enveja que aquest any no he viscut el carnaval …. pero hi vaig estar pensant tot el dia, una forta abrasssada (no tinc c trencades jeje) petonarros ens veie

  Reply

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *