Firajoc 2012

El passat cap de setmana, de l’11 al 13 de maig, va tenir lloc a la nostra ciutat les Festes de Primavera. L’Esplai va participar en alguns dels actes que es van dur a terme.

Per una banda, el Centre Connecta va estar present  a la Plaça de la Vila com a projecte innovador de la ciutat.

Per una altra banda, durant el dissabte 12 de maig es va fer el Firajoc en el parc Nadal. Tot el recinte es va omplir d’activitat pels més petits amb la col·laboració dels esplais, el Gegants de la Ciutat i la Casa d’Oficis.

L’Esplai va desenvolupar dos tallers manuals de construcció d’un Tangram i d’un Tres en ratlla molt original i divertit. Aquest any ens van acompanyar els membres de la Colla de Diables Infantils Petardons i Petardones de Can Calders que van fer una exposició i un taller de clauers. Va estar un espai molt divertit i va tenir força èxit. Totes les persones que volien es podien posar el tratje de la colla i fer-se fotos. També es va fer un cercavila pel parc.

Ha estat un cap de setmana ple d’activitats on l’equip de monitors i monitores estem molt contents de l’alt índex de participació i implicació.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *