Nou curs per aconseguir l’acreditació ACTIC al Centre Connecta

ACTIC

Si estàs interessat en obtenir la Acreditació de Competències en Tecnologies de la Informació i la Comunicació,  l’ACTIC, aquest estiu t’oferim l’oportunitat d’aconseguir-la. Al Centre Connecta et proposem un curs intensiu per tal de preparar-te per passar la proba de nivell mitjà de l’ACTIC.

Per si no ho saps, l’ACTIC és el certificat que acredita la teva competència, entesa com la combinació de coneixements, habilitats i actituds, en l’àmbit de les tecnologies de la informació i la comunicació i que les persones hem de saber desplegar en situacions reals, amb eficàcia i eficiència (per exemple al món laboral). Obtenir aquesta certificació millorarà les teves expectatives de feina! Si vols més informació aquí en trobaràs.

El curs es del 3 al 26 de Juliol, de 18h a 20h i té un preu de 25€. Si n’estàs interessat, passa’t per el Centre Connecta al carrer Francesc Sàez o bé truca al 93.685.62.46 i t’informarem.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

3 thoughts on “Nou curs per aconseguir l’acreditació ACTIC al Centre Connecta

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *