Lliurament de diplomes al Centre Connecta

centre conectaAquesta tarda finalitza el curs al Centre Connecta i ho celebrarem mitjançant el lliurament de diplomes d’aprofitament als participants dels quatre grups del tercer trimestre, després ens anirem a sopar tots plegats.

Tant els participants com les persones dinamitzadores valorem positivament el trimestre, i el curs en general. Els primers satisfets amb els aprenentatges, capacitats i coneixements assolits, i l’equip dinamitzador amb un bon balanç per presentar en el repte de millorar dia a dia durant tot el curs.

Volem agrair a tota la gent que ens ha donat recolzament i ha participat en el projecte, la seva dedicació i entrega. Sense tots aquests valors el 10è any del Centre Connecta no hagués estat possible.

Us desitgem un bon estiu i unes bones vacances, però encara no marxem del tot: l’equip del Centre Connecta te preparat un taller per preparar la prova per obtenir l’acreditació ACTIC.

Us esperem a tots i totes, a les 20 hores al Centre Connecta!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *