Final de curs a l’Esplai

El temps passa molt ràpid i ja ha arribat el moment de finalitzar el curs 2011-2012 a l’Esplai Diversitat Lúdica. El darrer dissabte del curs, els nens/es i joves de l’esplai ho han celebrat amb un dia de piscina.

Ha estat un curs on destaquem el gran ventall d’activitats realitzades, la innovació en alguns projectes engegats i/o consolidats, l’èxit de participació (nens/es, joves i famílies) i la implicació de tot l’equip de monitors/es en el projecte de l’entitat.

Es faria difícil recordar-se de totes les activitats dutes a terme però podem destacar la nova etapa de la Colla de Diables Infantils i els correfocs que han participat, el nou grup de hip-hop, el projecte de pre-monitors/es, el projecte Joves Sense Fronteres amb els amics/gues d’Argentina, els cursos realitzats en el Centre Connecta… i festes com les Festes del Barri, la Castanyada, el Dia Universal dels Drets dels Infants, Cavalcada de Reis, el Carnaval, la Tarda de Contes, les Colònies de Primavera, Firajoc, Festa Esplai…

Des de l’equip de monitors/es de l’Esplai estem molt contents dels resultats d’aquest curs en molts aspectes i esperem que el proper curs 2012-2013 esdevingui ple d’activitat el qual ja hem començat a preparar.

Cal destacar que perquè això hagi estat possible ha estat necessari tenir el recolzament de moltes persones, la implicació d’un gran equip de monitors/es molt preparat i amb moltes ganes de fer moltes coses i la confiança de moltes famílies que esperem que ens poguem trobar el proper curs.

A partir del 12 de setembre començaran les inscripcions pel proper curs que començarà la seva activitat diària i dissabtes a finals del mateix mes de setembre.

US ESPEREM A TOTS I TOTES!!
QUE PASSEU MOLT BON ESTIU!! 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *