1a setmana de Casal d’Estiu

El passat dilluns 25 de juny va començar el Casal d’Estiu 2012 a l’escola Nadal. Han estat cinc dies plens d’activitat on els infants i joves han gaudit amb els seus companys/es de grup.

L’equip de monitors/es porta treballant temps perquè els nens/es s’ho passin d’allò més divertit però sense perdre l’objectiu d’educar en el temps del lleure en valors com la convivència, el respecte, la iniciativa, la felicitat… Tots els monitors/es han posat moltes ganes i molta il·lusió perquè, una vegada més, aquest casal sigui inoblidable. També és important saber que l’entitat compta amb la confiança de les famílies que repeteixen i d’aquelles noves que han omplert el Casal d’Estiu amb més de 220 inscripcions.

Aquesta setmana han arribat al Casal d’Estiu uns personatges especials com poden ser la Paula que és una noia que vol ser directora d’una gran orquestra. S’ha trobat uns instruments a les golfes de casa seva que anirà ensenyant un per un cada setmana. Aquesta setmana ens ha presentat al seu amic el Timbal.

També ha vingut en Guillem, un gran director d’orquestra molt conegut que ensenyarà als més grans del casal moltes coses interessants sobre la música. Els nens/es aquesta setmana han anat d’excursió al Zoo de Barcelona, al Poble Espanyol i a la platja.

Aquesta setmana també s’ha presentat el projecte amb Palestina de l’entitat Al-sharara al grup de més grans i que treballaran al llarg del casal. Aquest grup començarà la propera setmana una activitat de tertúlia a Ràdio Sant Feliu que podreu escoltar tots els dimecres de 12 a 12.30 hores.

Per últim, volem destacar la col·laboració de la Casa d’Oficis de la ciutat amb la incorporació de monitors/es i l’Escola Americana gràcies a la qual a partir del dilluns 2 de juliol podrem tenir joves en els grups que ens ensenyaran moltes activitats i cançons en llengua anglesa.

Per l’Esplai Diversitat Lúdica, les activitats d’estiu (casal d’estiu, casal jove, colònies i campaments) esdevenen molt importants i a les quals dediquem grans esforços perquè siguin divertides, innovadores, amb un gran ventall d’activitats per a totes les edats i tinguin un gran plantejament educatiu del qual tothom es pugui beneficiar.

Aprofitem per animar-vos a participar i, si ho voleu, feu la inscripció pels vostres fills i filles les properes setmanes fins el divendres 27 de juliol.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *