3a setmana del Casal d’Estiu

Han passat ja tres setmanes que vam començar amb les activitats d’estiu 2012. La setmana passada es van realitzar les colònies i campaments i, a hores d’ara, ja hem estat tres setmanes en el Casal d’Estiu.

Han estat tres setmanes molt divertides i, absolutament, plenes d’activitat. Els monitors/es del casal estan fent que els diferents grups s’ho passin d’allò més divertit.

Aquesta tercera setmana del Casal ha estat especial ja que s’ha fet el Festival de la Pau amb un gran èxit de participació. Es va fer dijous al Casal de la Gent Gran i tots els grups van poder mostrar a les famílies el que havien preparat en aquests darrers dies de casal. També vam tenir la col·laboració de l’Escola Municipal de Música amb dues actuacions instrumentals i la intervenció del Carlos Muñoz, el director de l’òpera de Sant Feliu de Llobregat. Va ser una tarda genial!!

Aquesta setmana la nostra amiga Paula ja ha presentat varis instruments als grups més petits del casal i el Guillem ha fet treballar diferents aspectes de la música als grups més grans. Els joves han encetat el treball plegat amb l’entitat Al-sharara amb la presència d’una amiga de Palestina. Aquesta setmana també ha estat la segona vegada que el grup Orquestra Boja ha estat en les tertúlies a la Ràdio de la ciutat.

Una vegada més, tot l’equip de monitors/es volem agrair la confiança de les famílies, la seva implicació en tot el que es demana. Tots treballem plegats perquè els nostres infants i joves visquin un estiu inoblidable.

Recordem a totes les famílies que les inscripcions pel Casal de Setembre del 27 d’agost al 7 de setembre s’hauran de fer abans del proper divendres 20 de juliol a la secretaria del casal a l’escola Nadal.

Però encara ens queden dues setmanes del casal per gaudir molt amb els amics i amigues i aprendre plegats. Us animem a acompanyar-nos i passar estones molt divertides. Si us animeu encara esteu a temps per trucar i fer la vostra inscripció.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *