Projecte “Tejiendo ideas”

El projecte “Tejiendo Ideas” neix del Projecte Joves Sense Fronteres II amb la idea de poder anar una mica més enllà, mantenint el projecte amb els nostres joves i els d’Argentina. Aquest curs el projecte s’endinsa també en la idea “formador de formadores”. L’objectiu principal és trobar un espai de trobada i reflexió pedagògica entre persones vinculades a l’àmbit educatiu i social associades a entitats o no.

L’equip de monitors/es formem part del grup de treball que organitza la Setmana pels Drets de la Joventut a Catalunya i, també, som membres de  la comissió de metodologia i, és per aixó, que el projecte Tejiendo Ideas estarà en el programa d’activitats durant la Setmana pels Drets de la Joventut 2012.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *