Connecta Jove en marxa!

Els joves del projecte Connecta Jove ja han començat les seves pràctiques com a dinamitzadors en diferents entitats del poble. Han pogut gaudir de l’experiència de dinamitzar grups d’adults que volen aprendre informàtica i els diferents usos dels ordinadors. També han pogut intercanviar expectatives i les diverses experiències que han tingut en les classes que han estat.

Tots ells han participat de forma activa en la dinamització i programació de les classes, han tingut una gran responsabilitat en fer les classes segons els objectius i les necessitats de cada grup. També s’han esforçat en perdre la vergonya a parlar en públic i han estat molt atents amb els alumnes.

Creiem que està sent una gran aventura per als joves i que estan aprenent molt sobre els usos dels ordinadors i sobre el tracte a persones grans, com també de les experiències que les persones expliquen. Alguns ja acaben la seva estada i volen tornar, han estat al lliurament de diplomes i a la festa de fi de trimestre, però ara els toca a uns altres joves estar al capdavant de les classes.

Al final del següent trimestre ens veurem tots plegats, tant alumnes com joves per poder fer la celebració i el tancament del projecte. Tanmateix, a mitjans de maig anirem a Avilés (Astúries) a participar en la trobada estatal que es fa anualment per compartir totes les experiències que han viscut i conèixer les diferents formes de treballar que tenen les entitats d’altres llocs.

Bona feina i moltes gràcies joves!!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *