El Consell d’Infants visita l’Esplai

El passat dissabte 25 de maig alguns membres del  Consell d’Infants de Sant Feliu de Llobregat van visitar l’esplai. Els van rebre alguns infants del grup de Mikado i monitors/es de l’Esplai.

El grup els van ensenyar les instal·lacions de l’esplai, així com la seva sala. Els membres del Consell d’Infants (alumnes de 5è i 6è) els van explicar què feien en les seves trobades i quina és la funció que tenen a la ciutat. Per aquest motiu, volien conèixer un altre espai diferent a l’escola on els infants de la ciutat hi participen; l’Esplai.

Els infants de l’esplai els van explicar què fan quan venen els dissabtes i el Centre d’Interès que están treballant aquest curs 2012-2013 sobre l’anàlisi de l’entorn de l’esplai (barri). Van transmetre les conclusions del grup per tal de fer arribar la veu dels nens i nenes de l’esplai al Consell d’Infants.

La trobada es valora molt positivament ja que va ser una estona on es va compartir opinions, es va reflexionar sobre alguns temes de la ciutat i els infants van gaudir molt.

Des de l’Esplai volem agrair al Consell d’Infants la seva visita i esperem que tornin aviat!!

IMG-20130525-WA0000

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *