Casal de Setembre 2013

Aquest dies estem finalitzant amb el Casal d’Estiu i Casal Jove i comencem a preparar el Casal de Setembre que també es farà a l’escola Nadal.

El casal tindrà el mateix format que a l’estiu amb un horari de 9 a 13 hores amb servei d’acollida de 8 a 9 hores, servei de menjador de 13 a 15 hores i casal de tarda de 15 a 16 (o 17 hores).  Començarà el dilluns 2 fins el 10 de setembre.

Segons la programació prevista hi haurà dos dies de piscina (dimarts i divendres) i un dia d’excursió (dijous).

Per fer la inscripció cal omplir el full i enviar-ho per correu a l’adreça de l’esplai (diversitatludica@esplai.org) o bé portar-ho el mateix dia que es comenci (però cal avisar prèviament per correu o telèfon). Si l’infant o jove ja ha participat a l’estiu no cal portar cap document addicional.

Us esperem a tots i totes!!! 

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *