L’esplai participa en les trobades de la Federació

En els darrers caps de setmana els infants i joves de l’Esplai han participat de les diferents trobades que ha organitzat la Federació Catalana de l’Esplai.

El cap de setmana del 15 i 16 de març el grup de joves de l’Esplai (grup Awelé) va participar de la Trobada de Joves que es va fer a Vilanova de Sau. Va ser un cap de setmana de trobada de tots els esplais, gaudir fent moltes activitats i compartir experiències.

El passat dissabte 29 de març el grup d’Estels va participar de la Trobada de Petits que es va fer en el Parc de Torreblanca. Va ser una dia molt divertit amb la presència del Petit Príncep i l’Aviador, personatges molt importants aquest any en els centre d’esplai de la Federació.

El mateix dissabte 29 de març el grup de Mikado va participar de la Trobada de Mitjans que es va fer en el Parc de Collserola (Baixador de Vallvidrera). Els mitjans de l’esplai, junatment amb molts altres dels esplais, van fer dues rutes per les muntanyes de Collserola aprenent moltes coses, fent una gimcana fotogràfica i compartint moltes estones divertides amb nous amics i amigues.

Han estat, totes tres Trobades, molt interessant i divertides. Experiències que aporten molts aprenentatges pels infants i joves de l’esplai, així com intercanvi entre els equips de monitors/es.

Ens veïem a la propera!!

IMG-20140316-WA0006 IMG-20140331-WA0000 IMG-20140329-WA0021 IMG-20140316-WA0001 IMG-20140315-WA0004 img_0242 img_0233

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *