Colònies de Primavera

El passat dissabte 5 d’abril els infants de l’Esplai dels grups Estels i Mikado van anar de Colònies de Primavera a Can Grau al Massís del Garraf. Van ser dos dies fantàstics, plens d’activitats i sorpreses, envoltats de natura i unes vistes genials del mar.

El diumenge 6 d’abril van pujar les famílies, més monitors/es i  part del grup de joves Awelé. Durant el matí tots plegats vam fer una gimcana que el grup de joves havia preparat prèviament. Un seguit de proves que van fer que fos un matí molt divertit que va finalitzar amb una passejada per la muntanya del massís.

Des de l’Esplai volem agrair a tots els infants i joves la seva participació, a les famílies per confiar amb l’esplai i participar i a l’equip de monitors/es per programar activitats tan divertides!!

IMG-20140406-WA0022 IMG-20140405-WA0065 DSC_0549 DSC_0541 DSC_0538

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *