Inici del nou curs 2014-2015 a l’Esplai

Benvinguts i benvingudes al nou curs 2014-2015 en el qual tenim preparades una sèrie d’activitats noves i engrescadores, tant pels infants i joves com per les seves famílies.

Aquest curs s’inicia amb una setmana de PORTES OBERTES des del dilluns  29 de setembre al dissabte 4 d’octubre  per tal que els vostres fills/es puguin provar de franc, els diferents tallers de l’esplai. Les activitats proposades són tots els dies la setmana (infants de 3 a 12 anys i joves de 13 a 16 anys) en horari de 17h a 19h. Les activitats de dissabte són de 16h a 19h, totes elles plenes d’excursions, tallers i activitats per gaudir descobrint el nostre entorn, aprenent a conviure i a desenvolupar noves habilitats artístiques i motrius. L’esplai ofereix el servei de recollida escolar i acompanyament a les diferents activitats. Podeu consultar el programa de totes les activitats.

Des de l’esplai volem fer esment especialment a activitats com són el Casal Jove, destinat al sector juvenil amb activitats esportives i Taller de Tradició Popular i Ritme, la Colla de Diables Infantils participant als correfocs de la nostra ciutat (Nit de Foc, Seguici, Festes de Primavera) i dels pobles del voltant. Per últim, el Taller de Reforç i Tècniques d’Estudi enfocat a la millora dels resultats acadèmics d’alumnes d’Educació Primària i Secundària.

Aquest curs continuem amb les classes de Zumba per adults ampliant l’oferta de cursos i horaris. També oferim classes de Zumba Gold per a la Gent Gran i Taller de Funky-Jazz per infants a partir de 7 anys.

Aquest curs 2014-2015 continuarem amb la celebració de Festes d’Aniversari els dissabtes i diumenges al matí al nostre local. També posem a disposició monitors/es especialitzats per dinamitzar qualsevol festa infantil fora de l’esplai.

A la nostra entitat, també les famílies hi juguen un paper molt important, per això, ens agrada que hi participeu i col·laboreu en diverses activitats destinades a vosaltres com les Festa del Barri, el Carnaval , la Tarda de Contes, Festa Esplai…

A partir del dimarts 30 de setembre començaran els nous cursos d’informàtica per adults en el nostre Centre Connecta. Aquests cursos, de matí i tarda, van dirigits a persones que volen conèixer el món de les Noves Tecnologies, aprofundir en temes i els que volen el certificat ACTIC de la Generalitat de Catalunya.

Esperem poder gaudir juntament amb vosaltres aquestes i d’altres activitats que estem preparant amb molta il·lusió tot l’equip de monitors i monitores del Club d’Esplai Diversitat Lúdica.

             US ESPEREM A TOTS I TOTES!!

                 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *