L’esplai ja s’ha traslladat

Des del passat dilluns 29 de setembre l’Esplai s’ha traslladat al nou Centre Cívic Les Tovalloles ubicat a la Riera de la Salut número 7 de Sant Feliu de Llobregat.

A partir d’aquell dia totes les activitats que oferta l’esplai per a infants i els cursos del Centre Connecta es fan en aquest nou equipament de la ciutat situat entre els barris de Can Calders i la Salut.

El Centre Cívic diposa de sala d’actes, seu d’altres entitats i sales per a fer reunions o trobades. A la 1a planta està situat l’esplai compartint amb el Centre de Normalització Lingüística. A més, tot el centre disposa de WIFI i espais de trobada per a la gent dels barris que es vulgui acostar i passar una estona tranquil i fer xerrada en grup. Us animem a que el vingueu a visitar!

Sin título

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *