3r dia de Colònies i Campaments

Avui els més petits de la Colònia ja han arribat a casa. Estan esgotats de tres dies plens d’activitats i de moltes aventures junts. Han estat dies molts divertits i que recodaran sempre.

La resta grups encara continuen a la Colònia i als Campaments fins el divendres.

El grup Surakarta avui han estat d’excursió a la riera i han fet la descoberta dels animals de l’entorn. A la tarda han fet jocs d’aigua i la bogada abans d’anar a les dutxes. A la nit jocs diversos abans d’anar a dormir. Un dia molt intens i cansat!

El grup de Mikado 1 han estat pintant les samarretes de record de la colònia, han anat a la piscina i han fet jocs d’orientació pels voltants de la casa.

El grup de Mikado 2 van dormir a l’exterior, bívac, i s’ho van passar genial! Avui han anat a la piscina, han fet les samarretes de record de la colònia i han estat fent jocs molt divertits!

El grup de Campaments han estat tot el matí acabant el Camp de Treball que consisteix en reforçar el mur de contenció de les escales de l’exterior de la casa. També han anat a la piscina i han fet a la tarda una gimcana que ha acabat amb jocs d’aigua.

Ara els toca descansar i agafar forces pel dia de demà.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *