Jornades de monitors i monitores

El passat cap de setmana (18 i 19 d’octubre) els monis de l’esplai vam anar a fer les primeres Jornades de monitors i monitores d’aquest curs.

Va ser un cap de setmana ple de bones vibracions i propostes d’activitats sota un clima de molt bon ambient entre els monis que formen l’esplai.

Es va parlar sobre el plantejament educatiu de les diferents activitats, la formació de l’equip, les propostes d’activitats i els objectius que es plantegen treballar amb els infants i joves de l’esplai. Es va parar especial atenció al treball amb el col·lectiu jove i amb les famílies i la seva implicació en el projecte arrel de molt bona participació en activitats com el cap de setmana, Festa Esplai, Carnaval o la Festa del Barri.

Després d’un cap de setmana intens, però ple d’il·lusió i diversió, esperem plegats que les activitats que es faran durant el curs agradin als nostres infants, joves i adults.

Com a conclusió de les jornades es va parlar de la tasca globalitzada que es desenvolupa com a entitat social i es va marcar el propòsit de treballar més en els barris, conèixer l’entorn ( natural i urbà) més proper i retornar en el joc més tradicional a partir de la proposta educativa Barrinem.

Des de l’equip de monitors i monitores de l’esplai esperem que el màxim d’infants, joves, famílies, escoles i monitors/es gaudeixin de totes les activitats proposades.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

2 thoughts on “Jornades de monitors i monitores

 • 22 d'octubre de 2008 at 19:39
  Permalink

  ha sigut un cap de setmana espectacular, desitjo que hi hagi molts més com aquest, us estimo gent

  Reply
 • 23 d'octubre de 2008 at 13:41
  Permalink

  Vibracions. Que vol dir aquesta paraula?. Que varem vibrar a ritme de melodies caribenyes?, que varem ulitizar una cinta vibradora anticelulitis….?

  Nooooooooooooooooooooooooo¡¡, vol dir que hi havia sentiment, vol dir que tots i totes ens sentíem dins del mateix tren, en el mateix viatge. Vol dir que des de feia molt de temps no havien sentit tant la veritable connexió que ha d’existir en un equip. Voleu canviar el mon, amics, i ja ho esteu fen (vibro no mes de pensar-ho, ja¡¡)

  Reply

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *