Castanyada Can Calders 2008

El proper divendres dia 31 d’octubre esteu tots convidats a la Castanyada del barri.

L’equip de monitors i monitores està col·laborant amb l’Associació de Veïns de Can Calders en l’organització de la castanyada d’enguany. Esperem amb molta il·lusió passar una estona divertida amb la gent que som del barri i poder menjar castanyes en companyia tot escoltant i cantant alegres cançons.

Enguany, l’esplai s’ha posat en contacte amb la Senyora Castanyera per veure si podia baixar a la ciutat i estar amb tots nosaltres. Esperem que accepti la nostra invitació i ens doni una gran sorpresa i ens pugui animar en una festa popular com aquesta.

Recordeu que ens veïem aquest divendres a la Plaça de la Xocolatada a les 19.30 hores. Veniu amb moltes ganes de passar-ho molt bé!

 

Si voleu, podeu anar assajant algunes cançons.

La Castanyera, Marrameu

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *