2n dia de Colònies!

Avui és el 2n dia de les Colònies i Campaments!! Tots els grups han tingut un dia ple d’activitat!!

Els Estels han estat fent piscina i després han fet la bugada de la roba bruta. També han fet el taller de samarretes de record i molts jocs divertits. Després de sopar faran una mica de vetllada ja que  serà la darrera nit a les Colònies. Demà els esperem a la tarda a la porta de l’escola Nadal.

Els Surakarta han estat avui fent molt activitat física. Han anat tot el dia d’excursió al Pont de Malafrogassa i s’han banyat al riu. Després de tot e dia d’excursió han arribat aquesta tarda i han fet una piscina més que merescuda. Després de sopar faran nit d’estels i jocs d’exterior.

Els Mikado 1 han estat genial en el pantà de Sau. Ha fet un dia fantàstic per fer piraigües, També han fet taller de samarretes de record, piscina i una gran gimcana bruta. Després de sopar faran jocs de nit.

El grup de Mikado 2 han fet també piraigües al pantà de Camarasa en un entorn fantàstic. Altres activitats com competició de Jungle Speed, concurs de cançons Free Style, taller de planetes i samarretes de record.

Els joves s’ho estan passant genial també! Han fet activitats com gimcana bruta, bany al pantà i tallers. Després de sopar faran jocs de nit. Impressionant l’aventura en els vagons!

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail