3r dia de Colònies!

Avui han finalitzat les Colònies pel grup d’Estels que ens aquests moments ja es troben descansant a casa seva. Per ells i elles han estat tres dies molt intensos, ple d’aventures i moltes emocions. Avui baixaven de l’autocar molt contents!!

A Vilanova de Sau està fent un dia fantàstic!

El grup Surakarta avui han descansat de l’excursió d’ahir amb jocs, piscina i guerra de bombardes.

El grup Mikado 1 avui han sortit d’excursió fins demà i dormiran fora fent víbac.

El grup Mikado 2 i Awelé es troben genial al pantà de Camarasa. Després d’una nit dormint a l’estació de tren a l’exterior han estat fent una petita excursió de tot el dia. Aquest matí ha plogut una miqueta però no ha estat res per poder seguir amb les activitats programades.

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail