Projecte ESPIRAL


L’esplai ha començat, des d’aquest mes d’octubre, un nou projecte anomenat Espiral. Som una de les entitats pioneres dintre de la Federació Catalana de l’Esplai que desenvoluparem el projecte des d’ara fins el proper curs. L’objectiu fonamental és proporcionar una diversitat d’oportunitats educatives integradores als infants i joves de l’esplai, amb especial atenció als infants, joves i famílies nouvingudes.

D’aquesta manera, estem afavorint l’apropament a les tradicions de la cultura catalana i de les diferents cultures que conviuen als centres d’esplai, conèixer la tradició cultural catalana a través de les seves diverses manifestacions tant artístiques com de la vida quotidiana i conèixer les similituds entre alguns aspectes de la cultura tradicional catalana i d’altres llocs del món.

Per desenvolupar el projecte, l’equip de monitors i monitores de l’esplai estant realitzant, durant aquest mes, una formació específica per sensibilitzar en interculturalitat, tradicions catalanes i d’altres cultures presents al territori.

Des de l’esplai estem molt content d’haver estat triats de nou per dur a terme un projecte pioner i innovador a Catalunya del qual podran gaudir els nostres infants, joves, famílies i monitors/es.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *