Connecta Jove a La Malla

Trobada Connecta Jove 2007

Un cop més, el Connecta Jove mereix l’atenció del mitjans de comunicació. Aquesta vegada ha estat la publicació digital “La Malla” qui recull la notícia, fent esment específicament de la tasca de Diversitat Lúdica a Sant Feliu i de la Gresca a Ripollet -les dues úniques entitats que desenvolupen el programa a Catalunya i que impulsa arreu de l’Estat la Fundació Esplai

Després de tres anys de treball a Sant Feliu, i amb més de cent joves que s’han format com a capacitadors TIC i que han format prop de 600 adults, el programa adquireix un estat de maduresa i consolidació metodològica prou important. Enguany hi ha més de 50 joves en llista d’espera per participar-hi. Qui diu ara que la joventut de Sant Feliu no s’interessa per res!

L’any passat el Connecta Jove va ser inclòs en el programa Educatiu Entorn, enguany encara no està decidida la seva inclusió (pendents de l’Ajuntament), i això és preocupant perquè el programa té com a punt feble el finançament i la no inclusió en el Pla del 2009 pot comprometre la seva continuïtat. Així que esperem que al final s’acabi materialitzant un acord, que permeti tirar endavant l’únic programa transversal que funciona actualment a la ciutat i que compleix la totalitat dels objectius que defineix el programa.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *