Casal d’Estiu 2021

Estimades famílies,

Des del Club d’Esplai Diversitat Lúdica ens adrecem a tots/es vosaltres per fer-vos arribar més informació respecte el Casal d’Estiu 2021.
 
Primer voldríem comentar que encara estem a l’espera de rebre instruccions i tota la informació necessària per a realització del Casal d’Estiu per part de la Direcció General de Joventut. En tot cas, per anar avançant en l’organització d’un casal segur com l’estiu passat, hem decidit començar amb el procés de reserva de places.
 
Us informem que realitzarem el Casal d’Estiu a l’escola Nadal i al Centre Cívic Les Tovalloles, per infants i joves de 3 a 17 anys. L’oferta del casal d’estiu anirà del dilluns 28 de juny  al 30 de juliol i del 30 d’agost al 10 de setembre amb inscripcions setmanals. L’horari serà de 9 a 13 hores amb servei d’acollida matinal i servei de menjador.
 
A partir del dia 3 de maig comencem amb la Campanya d’Estiu i queden obertes les inscripcions al casal. Amb això volem dir que és necessari que ompliu el següent FORMULARI i, el més aviat possible, nosaltres ens posarem en contacte per CONFIRMAR la plaça, setmanes i preus. També us donarem una cita prèvia per entregar i signar la documentació.
 
 
Una vegada tinguem totes les inscripcions us convocarem a una reunió virtual informativa on us explicarem detalladament tota la informació que necessiteu per un bon funcionament del casal i seguir les mesures de seguretat i protecció. En tot cas, si teniu qualsevol dubte us podeu posar en contacte amb nosaltres per telèfon al 936325788 (tardes de 17 a 19 hores) o per correu electrònic a diversitatludica@fundesplai.org 
 
Entre tots i totes farem que aquest estiu sigui també molt especial!
 
Salutacions cordials,
 
Direcció de l’esplai
 
 
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail