MARXEM DE COLÒNIES I CAMPAMENTS!!

L’equip de monitors i monitores del Club d’Esplai Diversitat Lúdica ja ens hem posat a treballar en les activitats d’aquest estiu 2022. Entre totes les activitats estem molt contents de confirmar que MARXEM DE COLÒNIES I CAMPAMENTS!!

Enguany, treballem en dues tandes de Colònies d’estiu per a infants de P3 a P5 (de l’11 al 13 de juliol) i per infants de 1ra 6è d’educació primària (de l’11 al 15 de juliol). 

També hem començat a preparar una tanda  de Campaments per a joves de 1r d’Eso a 2n Batxillerat (del 9 al 15 de juliol).

Per tal de facilitar-vos i fer el procés més senzill d’inscripció heu de tenir present la següent informació:

Els infants i joves que l’any passat van participar de les Colònies i Campaments tindran prioritat de reserva des del 19 fins al 22 d’abril. 

Els infants i joves que s’animin a participar per primera vegada podran fer la seva reserva a partir del 25 d’abril.

Haureu d’omplir el formulari d’aquest ENLLAÇ per fer la reserva de la inscripció i, el més aviat possible, ens posarem en contacte per CONFIRMAR la plaça. També us donarem una cita prèvia, a partir del 2 de maig, per fer entrega i signar la documentació necessària. 

Desitgem que us animeu a participar de nou amb nosaltres per passar un estiu d’allò més divertit. Gràcies per la vostra participació, confiança i interès i, fins molt aviat.

Marisol Aguado Jaroso

Directora

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail