AVIAT COMENCEM EL CASAL D’ESTIU!!

El proper dilluns 27 de juny iniciarem el Casal d’Estiu a l’escola Nadal. L’equip de monitors i monitores hem preparat un casal molt divertit, diferent i on aprendrem moltes coses noves. Més de 260 infants i joves seran presents al casal i gaudiran d’espais de tallers, excursions, piscina, gimcanes, jocs d’aigua…

El passat 14 de juny es va fer la reunió amb les famílies per facilitar tota la informació necessària per un bon funcionament del casal d’estiu. A continuació facilitem el document informatiu que es va repartir i el menú de tot el casal d’estiu.

Informació Casal d’Estiu 2022

Menú Casal d’Estiu 2022

Si alguna família té algun dubte podeu trucar a l’esplai o enviar un correu i respondrem el més aviat possible.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail