IV Encuentro del Connecta Jove

El darrer cap de setmana 30 i 31 de maig va tenir lloc el IV Encuentro del Connecta Jove.

Aquest projecte, fonamentat en l’aprenentatge i servei, mou més de dos-cents joves arreu de l’estat espanyol; joves que ajuden a les persones adultes a superar l’esquerda digital i ho fan de manera voluntària al nostre telecentre.

A l’Esplai Diversitat Lúdica, enguany, hem tingut el suport de 19 joves formadors/es dels quals 14 han participat al IV Encuentro. Acompanyats de dos dinamitzadores del Centre Connecta han anat a Breda, a la casa de colònies de Can Massaguer i han gaudit de moltes activitats com tallers d’ecologia, de reducció de residus, de xarxes socials, d’una original vetllada… i molt més.

Tot ho hem compartit amb quatre entitats més que desenvolupen el projecte com la Gresca (Ripollet), la Formiga (Badalona), Akwaba (l’Hospitalet) i Jovesolides (València).

Des de l’equip del Centre Connecta ens plau poder dir que ha estat una gran experiència i, tot i que portem cinc anys treballant en el projecte i quatre en el Encuentro, cada cop és una nova vivència.

Una abraçada i una gran felicitació als i les joves.

 

Connecta Jove 2009

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

One thought on “IV Encuentro del Connecta Jove

  • 4 de juny de 2009 at 11:55
    Permalink

    La veritat és que ens ho vam passar d’allò més bé i el més important és haver comprovat la gran experiència que han compartit els joves, els grans protagonistes.

    Reply

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *