Gran festa del DUDI

El proprer 20 de novembre és per l’esplai un dia molt especial. Aquest dia assenyalat es celebra el 20è aniversari de la Declaració Universal dels Drets dels Infants (DUDI).

A l’Esplai, com cada any, ho volem celebrar d’una manera molt especial. Per aquest motiu, tot l’equip de monitors i monitores estem treballant per fer una gran festa on esteu tots i totes convidats.

Així, el proper dissabte dia 21 de novembre a les 17.30 hores a la plaça Laujar Andarax farem un acte per celebrar-ho on tots els grups de l’esplai faran una petita representació que estan preparant (balls de hip-hop, cançons, diables…).

Al finalitzar l’acte es farà una Xocolatada Popular per tothom que assisteixi.

Des de l’Esplai us animem a que vingueu a estar amb nosaltres i celebrar junts aquest esdeveniment important com és la lluita perquè es respectin els drets dels nostres infants i joves.

Volem compartir amb vosaltres una cançó que ens ha fet arribar un gran amic de l’esplai, el Noè Rivas (animador infantil), i que intenta reflectir el que significa per nosaltres, els educadors i educadores, aquesta celebració.

TOTS ELS NENS DEL MÓN

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

One thought on “Gran festa del DUDI

 • 14 de novembre de 2009 at 14:14
  Permalink

  que macu tot plegat!!!

  segur que ens sortirà una celebració d’allò més xulaaa!!

  ànims monis!!

  Reply

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *