L’Esplai és notícia!

Des de fa uns dies l’Esplai torna a sortir en diferents mitjans de comunicació en relació a les activitats que es duen a terme en diversos àmbits d’actuació.

Fa uns dies sortia la nova edició del Diari de la Fundació Catalana de l’Esplai. Aquest diari explica esdeveniments, experiències, notícies… relacionats amb el món de la Fundació. En aquesta edició es fa referència a l’esplai Diversitat Lúdica en dues ocasions. A continuació, podeu accedir als dos articles.

Article 1 (pàgina 16). Una nena de l’esplai parla sobre la seva experiència viscuda cada vegada que assisteix a la seva activitat.

Article 2 (pàgina 22). L’equip de monitors i monitores es reuneix per programar les activitats d’aquest curs especial del 10è aniversari de l’entitat.

Fa uns dies va sortir la nova edició de desembre d’un diari de la ciutat de Sant Feliu de Llobregat de difusió d’activitats i d’expressió ciutadana anomenat Sant Feliu Respon. Els directors del diari han deixat a l’esplai dedicar unes paraules d’agraïment en el 10è aniversari de l’entitat. Us animem a que accediu a l’article i esperem que us hagi agradat.

Per últim, aquesta setmana ha estat important pel Centre Connecta ja que s’ha realitzat l’entrega de diplomes d’alguns dels cursos fets amb la Gent Gran, Dones i joves al llarg de trimestre. Podeu accedir a la notícia publicada en el bloc de la Casa d’Oficis, Ciutat Digital.

Des d’aquí volem agrair a totes les persones i entitats que fan que l’Esplai sigui notícia.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *