Una gran festa del DUDI

El passat dissabte 20 de novembre l’Esplai va viure un acte molt important ja que  celebràvem el Dia Universal dels Drets dels Infants. Durant tota la setmana, els nens/es i joves de l’esplai van estar treballant per aquest dia, el seu dia, amb infinitat d’activitats i jocs.

Al llarg de la setmana es respiraven aires d’emoció, alegria i ganes que arribés la gran festa. Tots aquells que vàreu assistir a la plaça de les Roses veu gaudir de les actuacions que els infants de l’esplai us van preparar. Vam tenir obres de teatre i titelles dels més petitons de l’esplai, una petada dels diables i un telenotícies reivindicatiu realitzat íntegrament pel grup de joves.

La festa va ser molt enriquidora i més plena de contingut que mai gràcies a la col·laboració d’entitats de la ciutat que ens van mostrar la seva tasca i implicació per tal d’aconseguir un objectiu comú; la millora i el desenvolupament social.

En acabar la tarda, totes i tots vam gaudir del nostre moment dolç,  la Xocolatada Popular, per no oblidar que, tots i cadascun de nosaltres, independentment de la nostra edat, portem a dins nostre, un INFANT.

Si voleu veure algunes fotos cliqueu aquí.

Si voleu veure el vídeo cliqueu aquí.

FINS LA PROPERA!!


Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *