Casal de setembre 2015

Ja fa uns dies que vam finalitzar amb el Casal d’Estiu i Casal Jove i vam començar a preparar el Casal de Setembre que també es farà a l’escola Nadal.

El casal tindrà el mateix format que a l’estiu amb un horari de 9 a 13 hores amb servei d’acollida de 8 a 9 hores, servei de menjador de 13 a 15 hores i casal de tarda de 15 a 16 (o 17 hores).  Començarà el dilluns 31 d’agost fins el 10 de setembre.

Segons la programació prevista hi haurà dies de piscina i un dia d’excursió (divendres).

Per fer la inscripció cal omplir el full d’inscripció (documents de l’esplai) i enviar-ho per correu a l’adreça de l’esplai (diversitatludica@fundesplai.org) o bé portar-ho el mateix dia que es comenci (però cal avisar prèviament per correu o telèfon). Si l’infant o jove ja ha participat a l’estiu no cal portar cap document addicional.

Us esperem a tots i totes!!! 

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

4t dia a les Colònies i Campaments

Avui ja és el quart dia a les Colònies i Campaments. Passa molt ràpid quan ens ho estem passant molt bé!!

El grup Surakarta aquest matí han estat a la piscina de la casa ja que fa moltíssima calor. A la tarda han estat fent un taller molt divertit i jocs diversos a l’exterior de la casa.

El grup de Mikado 1 han fet una gimcana, han fet un taller de màscares amb molts colors, una estona de piscina i molts jocs divertits.

El grup de Mikado 2 avui han anat d’excursió al Castell de Montsoriu. Un excursió molt diverstida però ha costat una miqueta arribar! A la tarda han fet jocs d’aigua i una estona de piscina.

El grup de Campaments també ha anat a l’excursió al Castell. Quan han tornat han fet una estona de piscina i han acabat amb el camp de treball que tenien pendent.

Aquesta nit és la darrera a les Colònies i Campaments i ho celebraran amb una discoteca ballant i cantant.

Demà arribaran a la tarda a Sant Feliu de Llobregat on les famílies els rebran amb molta alegria.

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

3r dia de Colònies i Campaments

Avui els més petits de la Colònia ja han arribat a casa. Estan esgotats de tres dies plens d’activitats i de moltes aventures junts. Han estat dies molts divertits i que recodaran sempre.

La resta grups encara continuen a la Colònia i als Campaments fins el divendres.

El grup Surakarta avui han estat d’excursió a la riera i han fet la descoberta dels animals de l’entorn. A la tarda han fet jocs d’aigua i la bogada abans d’anar a les dutxes. A la nit jocs diversos abans d’anar a dormir. Un dia molt intens i cansat!

El grup de Mikado 1 han estat pintant les samarretes de record de la colònia, han anat a la piscina i han fet jocs d’orientació pels voltants de la casa.

El grup de Mikado 2 van dormir a l’exterior, bívac, i s’ho van passar genial! Avui han anat a la piscina, han fet les samarretes de record de la colònia i han estat fent jocs molt divertits!

El grup de Campaments han estat tot el matí acabant el Camp de Treball que consisteix en reforçar el mur de contenció de les escales de l’exterior de la casa. També han anat a la piscina i han fet a la tarda una gimcana que ha acabat amb jocs d’aigua.

Ara els toca descansar i agafar forces pel dia de demà.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

2n dia de Colònies i Campaments

Avui ha estat el 2n dia a les Colònies i els Campaments. Ha fet un dia molt bo i de moltíssima calor!!

El Estels han fet activitats sense parar com piscina, bogada, pintar samarretes o pintar dibuixos de les llúdrigues. Molt cansats han fet alguns jocs després de sopar i han anat a dormir. Demà ja els tindrem a casa a la tarda!

Els Surakartes avui han estat també a la piscina al matí ja que feia molta calor. Després de dinar han pintat les samarretes i han fet molt jocs amb tots els del grup.

El grup de Mikado 1 han anat d’excursió tot el dia i s’han emportat l’entrepà pel dinar. A la tarda han estat fent la bugada d’alguna roba que estava bruta. Molt divertit!

El grup de Mikado 2 han estat fent durant el matí el Camp de Treball pels voltants de la casa. A la tarda han fet piscina i molts jocs.

Els infants que estan a Campaments han estat fent les samarretes de record i una cursa d’orientació.

Tots els infants i monitors/es estan gaudint molt de les Colònies i els Campaments. El dia els acompanya i comparteixen amb els amics i amigues.

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail