Vine a l’Esplai aquest curs 2022-2023!

Estimades famílies,

Ens posem en contacte amb vosaltres per donar-vos la benvinguda a un nou i especial curs 2022-2023 pel qual estem començant a preparar una sèrie d’activitats noves, engrescadores i segures, tant pels infants i joves com per les seves famílies. 

Les activitats proposades són tots els dies la setmana (infants de 3 a 12 anys i joves de 13 a 17 anys) en horari de 17h a 19h. Les activitats de dissabte són de 16h a 19h, totes elles plenes d’excursions, tallers i activitats per gaudir descobrint el nostre entorn, aprenent a conviure i a desenvolupar noves habilitats artístiques i motrius. L’esplai ofereix el servei de recollida escolar i acompanyament a les diferents activitats. 

Ja podeu fer la reserva de la plaça en els tallers que us interessi a través del següent formulari. Ens posarem en contacte de seguida amb vosaltres.

Volem que en formeu part activa d’aquesta i podeu rebre l’actualitat per via digital o bé consultar el nostre Instagram (@esplaidiversitatludica) o Facebook (www.facebook.com/clubdesplai.diversitatludica).

Esperem poder gaudir juntament amb vosaltres d’aquestes i altres activitats que estem preparant amb molta il·lusió tot l’equip de monitors i monitores del Club d’Esplai Diversitat Lúdica.  

US ESPEREM A TOTS I TOTES!! 

Mª Sol Aguado Jaroso 

Directora

 

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

AVIAT COMENCEM EL CASAL D’ESTIU!!

El proper dilluns 27 de juny iniciarem el Casal d’Estiu a l’escola Nadal. L’equip de monitors i monitores hem preparat un casal molt divertit, diferent i on aprendrem moltes coses noves. Més de 260 infants i joves seran presents al casal i gaudiran d’espais de tallers, excursions, piscina, gimcanes, jocs d’aigua…

El passat 14 de juny es va fer la reunió amb les famílies per facilitar tota la informació necessària per un bon funcionament del casal d’estiu. A continuació facilitem el document informatiu que es va repartir i el menú de tot el casal d’estiu.

Informació Casal d’Estiu 2022

Menú Casal d’Estiu 2022

Si alguna família té algun dubte podeu trucar a l’esplai o enviar un correu i respondrem el més aviat possible.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

ACTIVITATS D’ESTIU 2022

Estimades famílies,

L’equip de monitors i monitores del Club d’Esplai Diversitat Lúdica ens tornem a posar en contacte amb vosaltres en motiu de l’arribada de l’estiu i les activitats que, any rere any, organitzem per a tots i totes vosaltres.

Enguany, tornem a oferir un ventall ple de possibilitats per a totes les edats de 3 a 17 anys. Realitzarem dues tandes de Colònies d’estiu per a infants de P3 a P5 (de l’11 al 13 de juliol) i per infants de 1ra 6è d’educació primària (de l’11 al 15 de juliol). També realitzarem una tanda  de Campaments per a joves de 1r Eso a 2n Batxillerat (del 9 al 15 de juliol).

El Casal d’Estiu, per infants de 3 a 12 anys, es realitzarà des del 27 de juny fins el 29 de juliol a l’escola Nadal. També realitzarem el Casal Jove (1r Eso a 2n Batxillerat) a la mateixa escola. Com cada any, l’esplai farà el Casal de Setembre, que es realitzarà també a l’escola Nadal, del 29 d’agost al 2 de setembre de 2022.

Per tal de facilitar-vos les inscripcions a les diferents activitats d’estiu i fer el procés més senzill heu de tenir present la següent informació:

CASAL D’ESTIU, CASAL JOVE I CASAL DE SETEMBRE

Haureu d’omplir el formulari d’aquest ENLLAÇ per fer la reserva de la vostra inscripció i, el més aviat possible, ens posarem en contacte per CONFIRMAR la plaça, setmanes i preus. També us donarem una cita prèvia, a partir del 2 de maig, per fer entregar i signar la documentació necessària. 

COLÒNIES I CAMPAMENTS

Els infants i joves que l’any passat van participar de les Colònies i Campaments tindran prioritat de reserva des del 19 fins al 22 d’abril. Els infants i joves que s’animin a participar per primera vegada podran fer la seva reserva a partir del 25 d’abril.

Haureu d’omplir el formulari d’aquest ENLLAÇ per fer la reserva de la inscripció i, el més aviat possible, ens posarem en contacte per CONFIRMAR la plaça. També us donarem una cita prèvia, a partir del 2 de maig, per fer entrega i signar la documentació necessària. 

Un altre aspecte a destacar és que pot haver dos tipus d’ajuts econòmics per a les activitats d’estiu, beques de la Fundació Catalana de l’Esplai per a les colònies i campaments (demanar informació de criteris) i beques de l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat per als Casals d’Estiu i Casal Jove per a famílies que acompleixin els requisits econòmics familiars.  

Desitgem que us animeu a participar de nou amb nosaltres per passar un estiu d’allò més divertit. Gràcies per la vostra participació, confiança i interès i, fins molt aviat.

Marisol Aguado Jaroso

Directora

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

MARXEM DE COLÒNIES I CAMPAMENTS!!

L’equip de monitors i monitores del Club d’Esplai Diversitat Lúdica ja ens hem posat a treballar en les activitats d’aquest estiu 2022. Entre totes les activitats estem molt contents de confirmar que MARXEM DE COLÒNIES I CAMPAMENTS!!

Enguany, treballem en dues tandes de Colònies d’estiu per a infants de P3 a P5 (de l’11 al 13 de juliol) i per infants de 1ra 6è d’educació primària (de l’11 al 15 de juliol). 

També hem començat a preparar una tanda  de Campaments per a joves de 1r d’Eso a 2n Batxillerat (del 9 al 15 de juliol).

Per tal de facilitar-vos i fer el procés més senzill d’inscripció heu de tenir present la següent informació:

Els infants i joves que l’any passat van participar de les Colònies i Campaments tindran prioritat de reserva des del 19 fins al 22 d’abril. 

Els infants i joves que s’animin a participar per primera vegada podran fer la seva reserva a partir del 25 d’abril.

Haureu d’omplir el formulari d’aquest ENLLAÇ per fer la reserva de la inscripció i, el més aviat possible, ens posarem en contacte per CONFIRMAR la plaça. També us donarem una cita prèvia, a partir del 2 de maig, per fer entrega i signar la documentació necessària. 

Desitgem que us animeu a participar de nou amb nosaltres per passar un estiu d’allò més divertit. Gràcies per la vostra participació, confiança i interès i, fins molt aviat.

Marisol Aguado Jaroso

Directora

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail