AVIAT COMENCEM EL CASAL D’ESTIU!!

El proper dilluns 27 de juny iniciarem el Casal d’Estiu a l’escola Nadal. L’equip de monitors i monitores hem preparat un casal molt divertit, diferent i on aprendrem moltes coses noves. Més de 260 infants i joves seran presents al casal i gaudiran d’espais de tallers, excursions, piscina, gimcanes, jocs d’aigua…

El passat 14 de juny es va fer la reunió amb les famílies per facilitar tota la informació necessària per un bon funcionament del casal d’estiu. A continuació facilitem el document informatiu que es va repartir i el menú de tot el casal d’estiu.

Informació Casal d’Estiu 2022

Menú Casal d’Estiu 2022

Si alguna família té algun dubte podeu trucar a l’esplai o enviar un correu i respondrem el més aviat possible.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

ACTIVITATS D’ESTIU 2022

Estimades famílies,

L’equip de monitors i monitores del Club d’Esplai Diversitat Lúdica ens tornem a posar en contacte amb vosaltres en motiu de l’arribada de l’estiu i les activitats que, any rere any, organitzem per a tots i totes vosaltres.

Enguany, tornem a oferir un ventall ple de possibilitats per a totes les edats de 3 a 17 anys. Realitzarem dues tandes de Colònies d’estiu per a infants de P3 a P5 (de l’11 al 13 de juliol) i per infants de 1ra 6è d’educació primària (de l’11 al 15 de juliol). També realitzarem una tanda  de Campaments per a joves de 1r Eso a 2n Batxillerat (del 9 al 15 de juliol).

El Casal d’Estiu, per infants de 3 a 12 anys, es realitzarà des del 27 de juny fins el 29 de juliol a l’escola Nadal. També realitzarem el Casal Jove (1r Eso a 2n Batxillerat) a la mateixa escola. Com cada any, l’esplai farà el Casal de Setembre, que es realitzarà també a l’escola Nadal, del 29 d’agost al 2 de setembre de 2022.

Per tal de facilitar-vos les inscripcions a les diferents activitats d’estiu i fer el procés més senzill heu de tenir present la següent informació:

CASAL D’ESTIU, CASAL JOVE I CASAL DE SETEMBRE

Haureu d’omplir el formulari d’aquest ENLLAÇ per fer la reserva de la vostra inscripció i, el més aviat possible, ens posarem en contacte per CONFIRMAR la plaça, setmanes i preus. També us donarem una cita prèvia, a partir del 2 de maig, per fer entregar i signar la documentació necessària. 

COLÒNIES I CAMPAMENTS

Els infants i joves que l’any passat van participar de les Colònies i Campaments tindran prioritat de reserva des del 19 fins al 22 d’abril. Els infants i joves que s’animin a participar per primera vegada podran fer la seva reserva a partir del 25 d’abril.

Haureu d’omplir el formulari d’aquest ENLLAÇ per fer la reserva de la inscripció i, el més aviat possible, ens posarem en contacte per CONFIRMAR la plaça. També us donarem una cita prèvia, a partir del 2 de maig, per fer entrega i signar la documentació necessària. 

Un altre aspecte a destacar és que pot haver dos tipus d’ajuts econòmics per a les activitats d’estiu, beques de la Fundació Catalana de l’Esplai per a les colònies i campaments (demanar informació de criteris) i beques de l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat per als Casals d’Estiu i Casal Jove per a famílies que acompleixin els requisits econòmics familiars.  

Desitgem que us animeu a participar de nou amb nosaltres per passar un estiu d’allò més divertit. Gràcies per la vostra participació, confiança i interès i, fins molt aviat.

Marisol Aguado Jaroso

Directora

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Casal d’Estiu 2021

Estimades famílies,

Des del Club d’Esplai Diversitat Lúdica ens adrecem a tots/es vosaltres per fer-vos arribar més informació respecte el Casal d’Estiu 2021.
 
Primer voldríem comentar que encara estem a l’espera de rebre instruccions i tota la informació necessària per a realització del Casal d’Estiu per part de la Direcció General de Joventut. En tot cas, per anar avançant en l’organització d’un casal segur com l’estiu passat, hem decidit començar amb el procés de reserva de places.
 
Us informem que realitzarem el Casal d’Estiu a l’escola Nadal i al Centre Cívic Les Tovalloles, per infants i joves de 3 a 17 anys. L’oferta del casal d’estiu anirà del dilluns 28 de juny  al 30 de juliol i del 30 d’agost al 10 de setembre amb inscripcions setmanals. L’horari serà de 9 a 13 hores amb servei d’acollida matinal i servei de menjador.
 
A partir del dia 3 de maig comencem amb la Campanya d’Estiu i queden obertes les inscripcions al casal. Amb això volem dir que és necessari que ompliu el següent FORMULARI i, el més aviat possible, nosaltres ens posarem en contacte per CONFIRMAR la plaça, setmanes i preus. També us donarem una cita prèvia per entregar i signar la documentació.
 
 
Una vegada tinguem totes les inscripcions us convocarem a una reunió virtual informativa on us explicarem detalladament tota la informació que necessiteu per un bon funcionament del casal i seguir les mesures de seguretat i protecció. En tot cas, si teniu qualsevol dubte us podeu posar en contacte amb nosaltres per telèfon al 936325788 (tardes de 17 a 19 hores) o per correu electrònic a diversitatludica@fundesplai.org 
 
Entre tots i totes farem que aquest estiu sigui també molt especial!
 
Salutacions cordials,
 
Direcció de l’esplai
 
 
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail