Al Centre Connecta es treballa fort!

centre connecta 2011

Fa gairebé un mes que vàrem començar els nous cursos d’informàtica al Centre Connecta i ja podem veure que tot està funcionant de meravella.

Al torn de matí estem fent, per una banda, el curs d’iniciació i estem contents perquè avancem molt ràpid gràcies a les ganes i la implicació que mostren els participants. Encara tenim algunes places disponibles els dimecres i divendres de les 9.15 a les 10.45 hores, així que si voleu començar a aprendre, més val que no trigueu gaire a posar-vos en contacte amb nosaltres perquè el curs avança molt ràpid.

Al torn de les 11 hores, de mica en mica anem descobrint alguns aspectes de nivell més avançat en l’ús de les noves tecnologies de la informació i la comunicació, els usuaris ja tenen uns anyets d’experiència al nostre centre.

Pel que fa als dimarts i dijous a la tarda, al curs de les 17.15 hores ens estem endinsant al món de les xarxes socials com és el Facebook i al segon curs, a les 19 hores, ens comuniquem via e-mail per aprendre a enviar-nos missatges i notícies molt curioses i divertides.

Si teniu inquietud i ganes d’aprendre, us esperem amb els braços oberts al nostre telecentre.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *