La Colla de Diables Infantils estrena bloc

Aquestes Festes de Tardor 2012 han estat molt importants per la Colla de Diables Infantils. Han participat molt il·lusionats en la preparació d’algunes activitats relacionades amb el Foc.

D’aquesta manera, tots els membres de la colla van poder gaudir d’uns dies plens d’alegria, diversió i foc en el Seguici de les festes, en el Correfoc Infantil i en el Cercavila de colles. En el seu 12è curs la colla està de festa!

Una altra novetat de la colla és que inaugura en el marc de les Festes de Tardor el seu bloc. Aquest pretén ser una eina de comunicació de la colla, de recull d’esdeveniments i d’informació d’interès de la colla.

La Colla de Diables Infantils Petardons i Petardones de Can Calders és un dels projectes més importants que desenvolupa l’esplai i esperem que segueixi el seu camí amb un gran èxit i agraïm a tots els monitors/es que el fan possible i als infants, joves i famílies que donen suport i són membres de la colla.

Des d’aquí animem a tots els que vulgueu formar part de la colla i dir-vos que us esperem per ser una colla molt més gran.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *