Trobada de colles de Diables Infantils

Al llarg de l’any hem participat en diversos correfocs i actes de festa, però aquest mes hem participat en  la Trobada de colles de Diables Infantils a Barcelona.

Els Banyetes d’Horta ha fet 20 anys i els feia especial il·lusió compartir aquesta celebració amb el seu barri i amb la resta de colles que pertanyen a la Coordinadora de Diables i Bestiari de Foc de Barcelona.

Aquesta trobada pretenia ser més que un correfoc per gaudir d’una festa i amb aquest acte es vol contribuir a la normalització dels actes culturals propis a l’entorn del món del foc. També es pretén contribuir a un millor coneixement i col·laboració entre les colles de diables infantils que formen part de la Coordinadora.

A la trobada hi van participar més de 20 colles de diables infantils i al voltant de 900 persones entre diables infantils, tabalers i acompanyants. Els Petardons i petardones amb Els tronats vam ser a la trobada i ens ho vam passar genial!!

Us animem a visitar el bloc de la Colla de Diables infantils de l’Esplai i veure les fotografies de l’esdeveniment.

http://petardonsipetardones.wordpress.com/2012/11/27/trobada-de-colles-de-diables-infantils/

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *