Nou curs d’Iniciació en el Centre Connecta

Aquest 2n trimestre del curs 2012-2013 el Centre Connecta amplia la seva oferta de cursos. A partir del 8 de gener comença, així, un nou curs d’iniciació a la informàtica en horari de 9.30 a 11 hores tots els dimarts i dijous.

Aquest curs s’afegeix a la resta que ja es feien de matí els dimecres i divendres,  de tarda els dimarts i dijous, i de preparació de l’ACTIC els dissabtes al matí.

Si vols aprendre a fer servir totes les possibilitats que ens ofereix un ordinador, ara pots començar des de zero els dimarts i dijous. Si vols informació dels cursos, dels diferents nivells o fer reserva de la teva plaça ens pots trobar al telèfon 936852440.

T’esperem!

 “La informática pot ser fácil”

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *