El proper cap de setmana serà especial: celebrem el Carnaval 2013

Portem ja uns mesos treballant pel Carnaval i ara ens toca dedicar els darrers esforços perquè tot surti el millor possible.

Per aquest motiu, és important que tothom estigui informat de tot i participi en tot el possible, ja que entre tots i totes ho farem possible de nou. Tenim unes famílies molt motivades, uns infants i joves fantàstics i una grandíssima comparsa amb més de 220 persones!!

Tots els dissabtes de preparació han estat molt divertits i amb un gran èxit de participació. Però aquest darrer dissabte ha estat especial. Hi ha un ambient impressionant de treball i de pertinença a una comparsa per part dels infants, joves i les famílies. Alguns detalls: l’entusiasme d’un grup de mares i pares, maquillant-se entre ells, tot fent proves; o un grup de pare i mares pintant caixes de cartró; i l’ambient tranquil de treball existent amb tants nens/es i joves reunits alhora, tot gràcies al bon ambient i l’entusiasme de l’equip de monitors i monitores.

caranaval 2013

Us faig un resum de les dates importants:

  1. El dijous hi haurà la reunió a la Sala Iberia amb totes les comparses on es farà el sorteig de l’ordre de les comparses en la rua, s’explicarà el funcionament i es repartirà el confeti a tothom.
  2. Divendres es farà la festa del carnaval a la Sala Iberia a les 17.30 hores, organitzada per l’Esplai. El grup d’animació és Rhamon-Roma i Cia. Us esperem a tots i totes disfressats!
  3. Dissabte és el gran dia de la rua de Carnaval. Els monitors/es de l’esplai estarem al matí decorant el camió i preparant l’escola. Tots les membres de la comparsa hauran d’estar a les 15,15 hores a l’escola. Tots els que vulguin ajudar (encara que no surtin a la comparsa) serà fantàstic.

L’objectiu és estar llestos a les 17.15 hores i anar cap el punt de sortida (allà berenarem tots plegats, això fa goig!) i a les 18.30 hores comença la rua que es preveu finalitzar entorn a les 20 hores.

Recordeu que hi ha moltes maneres de col·laborar i segur que trobareu la vostra.

Quins nervis!!!!!! Només queda una setmana!!!!!  Descanseu i carregueu les piles per passar un dia GENIAL!!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *