Enterrament del rei Carnestoltes a la Plaça de la Salut

petardons i petardones de can calders

El proper dissabte 16 de febrer la colla de diables infantils de l’esplai, sortiran per acompanyar el Rei Carnestoltes en el seu enterrament. L’acte començarà a les 18 hores a la plaça de la Vila amb la concentració per anar en seguici fins la plaça de la Salut.

Aquest darrer acte, sobre les 19 hores, tancarà la celebració d’enguany i serà un espectacle de foc que protagonitzaran els Diables de la Salut i els Petardons i Petardones de Can Calders, a la mateixa plaça de la Salut. Un any més, les flames cremaran la caixa on hi ha el Rei Carnestoltes, simbolitzant així la fi del Carnaval.

La colla i acompanyats hem quedat a les 17.00 a l’esplai. Cada vegada la colla es fa més gran i necessitem la col·laboració de tothom perquè tot surti perfecte. Després de l’acte, la colla farem un sopar de germanor.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *