Fi de trimestre al Centre Connecta

El 1r trimestre del curs ja acaba al Centre Connecta. Després d’un període ple d’activitats relacionades amb les TIC com treballar amb processador de text, el bon ús d’Internet, el correu electrònic, edició de fotografies… donem pas a acomiadar-nos i lliurar als alumnes l’acreditació del trimestre.

El divendres dia 13 de desembre va tenir lloc el lliurament de diplomes a l’oficina de Fem Barri (Plaça de les Roses). L’acte va permetre conèixer bona part dels alumnes i la interacció entre ells. A més, va ser un espai de trobada diferent al que estem acostumats.

Després del lliurament, vam poder gaudir d’una estona amb un ambient més distès i vam fer un berenar col·lectiu els alumnes i dinamitzadors.

Els dinamitzadors Dani i Ester agraïm la vostra col·laboració i esperem que hagueu après i gaudit tant com ho hem fet nosaltres.

Si algú vol més informació sobre els cursos pot adreçar-se a l’esplai o al Centre Connecta situat al carrer Francesc Sáez. A partir del 7 de gener comencem els nous cursos del 2n trimestre del curs 2013-2014.

Ens veiem al gener i… Bon Nadal!

Podeu veure algunes fotografies de l’acte del lliurament de diplomes.

IMG_3743

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *