Carnaval 2014

Ja fa uns mesos que a l’Esplai ens hem posat a treballar pel Carnaval 2014. Com cada any, amb molta il·lusió, fa uns dies que tothom ha començat a elaborar les disfresses pels 200 membres de la comparsa infantil i adulta.

Encara queden dues setmanes de feina que dedicarem a compartir, parlar, assajar i passar-ho el més divertit possible. Aquest és un dels principals objectius: divertir-se en la preparació de la disfressa, compartir amb companys/es i gaudir al màxim durant la Rua de Carnaval del proper dissabte 1 de març.

Ara, ja tenim els balls de les comparses infantil i d’adults. Aquest any seran dos balls diferents.

Per començar, us deixem una gravació del ball de la comparsa infantil.

 bailar-beneficios-de-bailar-baile-700x350

Ara, també podeu accedir a una gravació  del ball de la comparsa d’adults.

bailar-beneficios-de-bailar-baile-700x350

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *